Gimnasta romanca va demonstra in Statele Unite alaturi de rivala sa, Anastasia Liukin, si patinatorul Evgheni Plusenko, intr-un show organizat de Nadia Comaneci si Bart Conner.

Tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, pleaca sa cucereasca America. Gimnasta va fi protagonista unui show organizat de Nadia Comaneci si Bart Conner la Ford Center din Oklahoma. Intitulat O singura noapte", spectacolul, ce va avea loc pe 14 octombrie, are pe afis nume mari ale gimnasticii si patinajului artistic. ,,Astfel de show-uri sint extrem de gustate de americani. Campioni olimpici si mondiali la patinaj si gimnastica vor demonstra, acompaniati la pian de celebrul Lang Lang, cel care va cinta si in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing. Evenimentul este organizat de Bart si produs de managerul nostru Paul Ziert", a declarat Nadia Comaneci.

Rivale la Campionatele Mondiale sau Jocurile Olimpice, gimnastele Catalina Ponor si Anastasia Liukin se vor afla pentru o seara in aceeasi ,,tabara". Ele vor demonstra alaturi de alti gimnasti de renume precum Paul Hamm, medaliat cu aur la Olimpiada de la Atena, Ivan Ivankov, campion mondial, sau Yulia Barsukova, campioana olimpica la gimnastica ritmica.

Patinajul artistic va fi reprezentat la acest show de campionul olimpic Evgheni Plusenko, de tripla medaliata cu argint la CM Surya Bonaly, de campioanele lumii Shizuka Arakawa si Yuka Sato, dar si de medaliatii cu bronz in proba de perechi a JO din 2006, Xue Shen si Honbo Zhao. Pentru a-i putea admira la lucru" pe Catalina Ponor&Co., amatorii unor astfel de show-uri vor trebui sa scoata din buzunar intre 35 si 200 de dolari.