Luptele de culise din cadrul gruparii campioane continua, mai ales dupa eliminarea echipei lui Walter Zenga din cele doua competitii europene. Conform unui act aditional la actul constitutiv al SC FC Dinamo 1948 SA, publicat zilele trecute in &ldquo
Luptele de culise din cadrul gruparii campioane continua, mai ales dupa eliminarea echipei lui Walter Zenga din cele doua competitii europene. Conform unui act aditional la actul constitutiv al SC FC Dinamo 1948 SA, publicat zilele trecute in “Monitorul Oficial”, Cristian Borcea pare trecut deja pe linie moarta. Mai exact, numele lui nu se regaseste nici ca administrator, nici ca membru al Consiliului de Administratie. Ciudat este ca pe lista CA apar, pe langa actionarii Nicolae Badea, Vasile Turcu, Florian Walter si Cornel Dinu, numele lui Vladimir Cohn si Bagher Karimzadeh, despre care se stia ca au renuntat la actiuni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.