Antrenorul Cristiano Bergodi a simtit pe propria piele cum e sa lucrezi cu George Copos. Dupa ce joi, imediat dupa eliminarea din Cupa UEFA, l-a convins sa nu demisioneze, duminica, la scurt timp dupa victoria cu Farul Constanta, tehnicianul italian
Antrenorul Cristiano Bergodi a simtit pe propria piele cum e sa lucrezi cu George Copos. Dupa ce joi, imediat dupa eliminarea din Cupa UEFA, l-a convins sa nu demisioneze, duminica, la scurt timp dupa victoria cu Farul Constanta, tehnicianul italian a fost fortat de Copos sa demisioneze. Plecat deja la Roma, Bergodi a avut grija sa-si lase demisia scrisa in biroul lui Constantin Zotta de la Pro Rapid. Principalul favorit pentru ocuparea postului vacant este Mircea Rednic, antrenor concediat in doua randuri de acelasi patron. Jucatorii giulesteni s-au aratat socati de noua intorsatura a lucrurilor de la clubul de langa Podul Grant. „Sambata, la 11.30-12.00, Cristiano, vizibil afectat de un articol din presa de sambata, a venit si si-a inaintat demisia. Pe moment, nici nu am stiut ce sa cred, pentru ca vineri, dupa ore intregi, il convinsesem sa ramana definitiv. Sambata, nu am vrut sa facem publica demisia, pentru ca urma un meci cu Farul pe care trebuia sa-l castigam. Dupa meci am asteptat o retragere a demisiei, dar nu s-a intamplat. Azi (n.r., ieri) a avut loc o sedinta a Consiliului de Administratie , in care s-a aprobat demisia lui Bergodi”, a spus Zotta, care a mentionat ca interimatul va fi asigurat de secundul Marian Rada.

Italianul recunoaste ca a fost lucrat din interior

Antrenorul italianul a fost deranjat ca date din contractul pe care il avea cu Rapid au aparut in presa, dar si pentru faptul ca oameni din conducere i-au cerut sa nu-l pedepseasca prea drastic pe „petrecaretul” Bozovici. „Este o situatie pe care eu nu o inteleg. Cristiano si-a dat acea demisie, la nervi, suparat pe faptul ca toate clauzele contractuale aparusera in presa. Era normal sa fie foarte suparat, pentru ca acele clauze nu le stiau decat Copos, Zotta si Bergodi. Atat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.