Presedintele CA al clubului Dinamo sustine ca modificarile in structura societatii au fost facute pentru a se respecta legea.Nicolae Badea sustine ca Borcea
ramine la locul lui Mazilirea lui Cristi Borcea din functia de administrator a fost facuta pentru a rezolva o situatie de incompatibilitate, sustine presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea. „Legea prevede ca nu poti sa detii o functie executiva si sa faci parte din structura CA. Cristi Borcea este director general, cu prerogativele stabilite in organigrama", ne-a declarat Badea. Intrebat de ce a tolerat aceasta stare de fapt pina acum, Badea a declarat ca Borcea era suspendat din functia de administrator, situatia fiind rezolvata definitiv prin modificarile aduse la actul constitutiv al noii SA care administreaza clubul. Ca reactie la cele aparute in Cotidianul, Cristi Borcea recunoaste involuntar ca a pierdut din puterea pe care o avea la Dinamo: „Cum vine asta, eu luam o decizie si tot eu o executam? Ceausescu nu mai e de mult timp, eu sint Cristi Borcea", a declarat oficialul dinamovist pentru dinamovisti.ro, fara sa explice starea confuza in care s-a aflat pina la modificarile aduse in Monitorul Oficial de saptamina trecuta. Borcea va ramine director executiv al clubului din Stefan cel Mare, insa nu va putea lua absolut nici o decizie manageriala fara consultarea prealabila a membrilor Consiliului de Administratie, fie ca este vorba despre salarizarea personalului, transferuri, despre contractele jucatorilor sau ale antrenorilor.

Cornel Dinu este insa unul dintre cei sapte membri ai Consiliului de Administratie, cu functie de administrator, care detine si o functie scrisa mare pe usa biroului sau de la club, administrator-delegat. Cu toate acestea, in modificarile operate prin Monitorul Oficial nu apare nimic in legatura cu o eventuala retragere a sa, asa cum explicit se refera la Borcea in articolul 23, punctul III: „Aprobarea modificarii, in conformitate cu noile dispozitii legale, a componentei Consiliului de Administratie al SC Dinamo 1948 SA, in sensul stabilirii unui numar impar de membri si revocarea din functia de administrator al Societatii a Dlui BORCEA CRISTIAN, cetatean roman (...)".