Procurorul sef al sectiei de Cercetare si Urmarire Penala de la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj, Rodica Pece, a declarat, ieri, ca ancheta declansata in cazul exploziei produse in 14 septembrie in blocul din Zalau va mai dura inca aproximativ
Procurorul sef al sectiei de Cercetare si Urmarire Penala de la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj, Rodica Pece, a declarat, ieri, ca ancheta declansata in cazul exploziei produse in 14 septembrie in blocul din Zalau va mai dura inca aproximativ o luna. Aceasta a adaugat ca expertii vor putea preleva probe din subsolul blocului abia maine, dupa ce molozul va fi degajat, permitand accesul specialistilor.

“In sfarsit, putem spune ca demolarea imobilului a fost incheiata. Deja se lucreaza la indepartarea molozului si a resturilor de constructie din zona. Deocamdata, mai trebuie prelevate probe de la subsolul imobilului, pentru ca tot ce am prelevat pana acum de acolo este putin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.