Hotelul de 4 stele Stil a fost cumparat de proprietarul agentiei de turism Paralela 45, Alin Burcea, pentru 3 milioane euro. Prin aceasta achizitie, Burcea a intrat pe piata hoteliera din Bucuresti, intentionand sa afilieze hotelul unui lant internat
Hotelul de 4 stele Stil a fost cumparat de proprietarul agentiei de turism Paralela 45, Alin Burcea, pentru 3 milioane euro. Prin aceasta achizitie, Burcea a intrat pe piata hoteliera din Bucuresti, intentionand sa afilieze hotelul unui lant international. "Am platit hotelul in doua transe, una in septembrie, cand am preluat si managementul unitatii, si cealalta acum. Maine (n.r. - marti) voi face inscrierea in Registrul actionarilor. Am platit pe el peste trei milioane de euro", a declarat, pentru Mediafax, Alin Burcea. Hotelul Stil, localizat in zona de nord a Bucurestiului, are 30 de camere si a fost construit in 2004, iar fostii proprietari sunt oameni de afaceri romani. "L-am cumparat pentru ca a fost o oportunitate. Proprietarii voiau sa vanda si sa intre intr-o alta afacere. Am investit in hotel pentru ca aducem prin agentie in Bucuresti foarte multi turisti de business si vreau ca o parte din ei sa se cazeze la mine. In plus, noi aducem in Capitala si turisti de leisure, vara, intr-o perioada cand, in general, activitatea hotelurilor scade destul de mult", spune Burcea.Unitatea va fi afiliata la Small Leading Hotels sau la Best WesternPotrivit intentiilor lui Burcea, hotelul Stil va fi afiliat fie la Small Leading Hotels of the World, una dintre cele mai exclusiviste retele de hoteluri de lux din lume, fie la lantul Best Western, prezent pe piata romaneasca cu mai multe unitati, cu reprezentantii caruia a inceput deja discutiile. In luna iulie a anului curent, proprietarul agentiei Paralela 45 a inaugurat hotelul Residence pe litoralul romanesc, iar in prezent are in plan sa deschida o noua unitate in Bucuresti. "Voi incepe in aceasta luna constructia, in zona Snagov, langa Bucuresti, a unui hotel cu 32 de camere, in care voi investi tot doua milioane de euro. Acesta va fi inaugurat in primavara anului 2009", precizeaza omul de afaceri. Un proiect planificat tot pentru 2009 vizeaza construirea unui hotel cu 40 de camere la Predeal, in care va investi tot 2 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.