Prieteni de familie si politiceni i-au adus, ieri, un omagiu lui Antonie Iorgovan. Sicriul sau a fost depus inca de joi noaptea in holul principal al Senatului si a fost acoperit cu drapelul national de catre colegii parlamentari: Doru Ioan Taracila
Prieteni de familie si politiceni i-au adus, ieri, un omagiu lui Antonie Iorgovan. Sicriul sau a fost depus inca de joi noaptea in holul principal al Senatului si a fost acoperit cu drapelul national de catre colegii parlamentari: Doru Ioan Taracila (PSD), Norica Nicolai (PNL), Sorin Oprescu (PSD) si Virginia Vedinas (PRM). Patru militari din Garda de onoare i-au flancat in permanenta sicriul, i-ar de-o parte si de alta au fost amplasate mese care sa sustina zecile de coroane de flori, depuse in semn de regret si condoleante.

Catafalcul politicianului a fost privegheat indeaproape de sotie si de cateva rude. Dintre cei veniti sa-si ia ramas bun de la Antonie Iorgovan, cei mai multi au fost colegi de partid, care au pastrat un moment de reculegere. „Am venit alaturi de colegii mei pentru a-l revedea pe cel care a fost alaturi de noi ani de zile, un eminent jurist si un om extrem de talentat“, a declarat presedintele PSD Mircea Geoana.

Despartirea de fostul profesor
„Este o disparitie tragica si o pierdere grea pentru noi toti. Antonie Iorgovan era o personali tate publica deosebita si un jurist extraordinar, iar eu am avut norocul sa-i fiu student la Facultatea de Drept“, a afirmat si secretarul general al PSD, Titus Corlatean.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.