Circulatia rutiera pe A1 va fi restrictionata, incepand de sambata, pentru executarea lucrarilor de racordare a Centurii municipului Pitesti la autostrada, traficul urmand sa reintre in normal cel mai probabil la sfarsitul lunii octombrie, informeaza
Circulatia rutiera pe A1 va fi restrictionata, incepand de sambata, pentru executarea lucrarilor de racordare a Centurii municipului Pitesti la autostrada, traficul urmand sa reintre in normal cel mai probabil la sfarsitul lunii octombrie, informeaza Ministerul Transporturilor.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. a anuntat ca circulatia va fi inchisa pe A1 (E70), calea I (sensul Bucuresti-Pitesti), incepand de la km 106+000 si in continuare banda de circulatie spre municipiul Pitesti a DN 65B (E70), pe sectorul cuprins intre km 7+500 si km 6+250.

Circulatia vehiculelor rutiere se va desfasura, de la km 106+000 la km 106+600, deviat pe calea II (Pitesti - Bucuresti) a autostrazii  A1 si in continuare pe banda ramasa deschisa circulatiei rutiere a DN 65B, intre km 7+500 si km 6+250.

In perioada restrictiei, circulatia vehiculelor se va desfasura pe benzile de mers ramase deschise, in ambele sensuri. Pentru asigurarea unei latimi minime a benzilor de circulatie de 3,25 m, sensurile de circulatie vor fi separate cu dispozitive reflectorizante elastice, de dimensiuni reduse, care nu constituie un pericol pentru siguranta circulatiei, a adaugat sursa citata.

Pentru relatia Oarja-Catanele, circulatia se va desfasura, deviat, pe la nodul rutier de la km 102+000 al A1.

Restrictia va fi ridicata dupa finalizarea lucrarilor, astfel incat circulatia tuturor vehiculelor sa aiba loc in conditii de sigurantam termenul estimat fiind 31 octombrie.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.