Patru impatimiti ai pokerului extrem au fost surprinsi jucand la mai mult de 90 de metri deasupra oceanului Pacific. Cei patru, cunoscuti pentru astfel de reprezentatii, au jucat in stilul Texas Holdem, iar meciul a contat pentru cea de-a patra editi
Patru impatimiti ai pokerului extrem au fost surprinsi jucand la mai mult de 90 de metri deasupra oceanului Pacific. Cei patru, cunoscuti pentru astfel de reprezentatii, au jucat in stilul Texas Holdem, iar meciul a contat pentru cea de-a patra editie a Festivalului International de Poker Extrem, organizata in Australia, la North Head. Jocul a fost castigat de Hugo Asenjo, care a privit cum oponentii sai au fost coborati pe funie pana pe stancile oceanului Pacific. SCANDAL INEDIT - Isi primeste piciorul inapoi Politia din Miami a intervenit, restituind un picior imbalsamat care urma sa apara ca atractie in cadrul unui spectacol de Hallo­ween. John Wood, care si-a pierdut piciorul acum trei ani, intr-un accident aviatic, a intentat o plangere impotriva fostului sau proprietar. Dupa ce Wood nu si-a putut plati chiria si a fost evacuat, proprieta­rul imobilului a descoperit in cla­di­re piciorul imbalsamat. Desi la in­ceput planuia sa-l arunce, acesta a realizat ca ar putea castiga bani de pe urma membrului amputat. In­tentiona sa-l afiseze in cadrul unei expozitii de Halloween, ce­rand pentru bilet cate 2$ de per­soa­na pentru adulti si 1$ pentru copii.   ANGAJATUL NERVOS - Nu ignorati jeleurile! Un japonez a devastat biroul sefului sau, dupa ce acesta a ignorat cadoul pe care i l-a oferit. Barbatul din Tokyo lucra la un magazin de haine si i-a trimis un cadou sefului sau in timpul verii, perioada traditionala pentru astfel de gesturi in Japonia. Cand a descoperit dupa cateva luni ca seful sau a lasat cadoul (o cutie cu jeleuri) nedesfacut, si-a iesit din minti si a spart nu mai putin de 22 de monitoare cu ajutorul unui drug de fier. Barbatul a fost acuzat de obstructionarea afacerilor prin forta si a pledat vinovat, spunand ca si-ar fi dorit ca sefului sau sa ii pese mai mult.   BANCA INVENTIVA - Imprumuturi si prezervative O banca din Bangkok a facut un pas mare in lupta impotriva SIDA, luand decizia de a le oferi clientilor prezervative gratuite. In ciuda reputatiei orasului de centru sexual, populatia din Bangkok este, conform specialistilor, reticenta cand vine vorba despre sexualitate, metodele contraceptive fiind considerate un subiect tabu. Banca Kasikorn a decis sa le ofere clientilor prezervative, sperand ca astfel acestia vor trece peste rusinea de a intra intr-o farmacie pentru a cere "caciulite" si se vor proteja, reducand procentul de im­bolnaviri cu SIDA, care face inca ravagii in lumea a treia.   ECOLOGIST - DiCaprio isi ridica "hotel verde" Leonardo DiCaprio a semnat un contract cu detinatorii lantului hotelier The Four Seasons Resorts pentru a construi un hotel ecologic in Belize. Noua constructie turistica din Caraibe va fi ridicata pe un teren detinut de actorul american, iar lucrarile la hotel vor incepe in 2008. DiCaprio este recunoscut pentru activitatile sale in scopul protectiei mediului si pentru pozitia sa transanta impotriva poluarii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.