Muzeul National Cotroceni va gazdui astazi un concert menit sa sensibilizeze opinia publica cu privire la bolnavii incurabil. Evenimentul reprezinta cel mai mare concert mondial simultan de caritate, intrucat, in aceeasi zi se desfasoara alte 700 in
Muzeul National Cotroceni va gazdui astazi un concert menit sa sensibilizeze opinia publica cu privire la bolnavii incurabil. Evenimentul reprezinta cel mai mare concert mondial simultan de caritate, intrucat, in aceeasi zi se desfasoara alte 700 in 20 de tari ale lumii. Spectacolul din Capitala va fi sustinut de marele artist de blues & jazz Harry Tavitian, invitati fiind personalitati din cadrul Guvernului si Parlamentului, reprezentanti ai corpului diplomatic, ai comunitatii de afaceri si reprezentanti ai Casei Regale. Harry Tavitian s-a nascut la Constanta in 1952. "Placerea mea cea mai mare a fost dintotdeauna sa fac muzica si sa vad ca aceia care o asculta se bucura de ea. Si pot sa spun ca Dumnezeu m-a rasplatit cu carul!", spunea artistul. Pentru gestul sau umanitar, Jurnalul National il declara pe Harry Tavitian "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.