Tehnicianul italian Cristiano Bergodi va ramane antrenor principal al echipei Rapid, a anuntat, vineri, directorul general Constantin Zotta, la finalul unei discutii ce a durat aproximativ o ora si 45 de minute, la care au mai participat secundul Ren
Tehnicianul italian Cristiano Bergodi va ramane antrenor principal al echipei Rapid, a anuntat, vineri, directorul general Constantin Zotta, la finalul unei discutii ce a durat aproximativ o ora si 45 de minute, la care au mai participat secundul Renzo Rossi si secretarul general Nicolae Manea. SCHIMBARE. Cristiano Bergodi anuntase in urma cu doua saptamani ca va parasi gruparea Rapid daca nu va obtine calificarea in grupele Cupei UEFA. Italianul a invocat, in luarea acestei decizii, si motive de ordin personal, precum si anumite aspecte legate de lucrurile care se petrec in Liga 1 din Romania. Mai mult, la finele meciului dintre Rapid si Nurnberg, Bergodi anunta ca nimeni si nimic nu ii vor schimba decizia de a demisiona din functia de antrenor al Rapid Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.