Am vrea si noi numarul de telefon al firmei de tuning care a pregatit aceasta minunata roaba!

Ne enerveaza ca, desi romanul se vaita de saracie, a gasit resurse pentru cele mai costisitoare locuri de petrecere a Revelionului. Si daca te ga
Am vrea si noi numarul de telefon al firmei de tuning care a pregatit aceasta minunata roaba!

Ne enerveaza ca, desi romanul se vaita de saracie, a gasit resurse pentru cele mai costisitoare locuri de petrecere a Revelionului. Si daca te gandesti ca s-au facut rezervari si cu un an inainte, atunci iti pui automat intrebarea: s-a marit cumva salariul minim pe economie si noi nu stim?Daca tot a venit vorba despre Revelion, ne enerveaza ca in magazine s-au bagat deja la vanzare Mos Craciun de ciocolata, globuri, beteala si chestii da€™astea. Oare cine isi cumpara din octombrie ciocolata cu Mos Craciun? Ne-a enervat vremea asta capricioasa care i-a enervat pe pensionarii din tara aceasta. Unii dintre ei se plangeau ca n-au agent termic in calorifere, in vreme ce altii urlau ca lor nu le trebuie caldurica din luna octombrie. Cine pe cine sa mai inteleaga?Ne-a enervat ca, in ziua meciului Romania - Olanda, la Constanta nu se mai gaseau pelerine de ploaie. E ca si cum in plin sezon estival de pe piata ar disparea toti colacii de salvare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.