Funar a declaratintr-o conferinta de presa, ca l-a urmarit pe Geoana cum a votat.
"Eu l-am vazut venind spre urne cu bilele in mainile ridicate si indreptandu-se spre cele doua urne si le avea puse gresit, urmand sa puna bila alba in urna neagra
Funar a declaratintr-o conferinta de presa, ca l-a urmarit pe Geoana cum a votat.
"Eu l-am vazut venind spre urne cu bilele in mainile ridicate si indreptandu-se spre cele doua urne si le avea puse gresit, urmand sa puna bila alba in urna neagra si invers", sustine Funar.

Potrivit acestuia, Geoana a pus bilele invers la vot si a votat astfel impotriva motiunii, lucru vazut si de alti parlamentari PRM.

Funar a facut apel la conducerea PSD sa verifice imaginile filmate in timpul votului si sa decida, dupa vizionare, daca il vor exclude din partid pe Mircea Geoana sau daca acesta se va autosuspenda. "Cinstit ar fi sa se autosuspende", a spus Funar.
 Mircea Geoana: "Funar are halucinatii"Senatorul Gheorghe Funar 'are halucinatii', a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana, in replica la acuzele parlamentarului PRM care sustine ca l-a vazut cu ochii lui pe liderul social-democratilor cum a votat impotriva propriei motiuni de cenzura.

'Sa se duca la doctor sa se caute. Nu am alt comentariu la asemenea aberatii', a spus Geoana.
 Mediafax/Rompres


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.