Cristian Chivu a debutat si la Inter Milano in Liga Campionilor, dupa ce jucase in competitie cu AS Roma, fiind eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene in meciul castigat cu PSV Eindhoven, scor 2-0. Chivu a fost sanctionat cu primul ca
Cristian Chivu a debutat si la Inter Milano in Liga Campionilor, dupa ce jucase in competitie cu AS Roma, fiind eliminat de pe teren pentru cumul de cartonase galbene in meciul castigat cu PSV Eindhoven, scor 2-0. Chivu a fost sanctionat cu primul cartonas galben in minutul 29, iar in minutul 65 l-a primit si pe cel de-al doilea si implicit pe cel rosu. Chivu va fi suspendat pentru urmatorul meci al Interului, cu TSKA Moscova. In primul meci din faza grupelor sustinut de Inter la Istanbul, cu Fenerbahce, Chivu nu a evoluat deoarece era accidentat * Tiberiu Ghioane a fost titular in partida pe care Dinamo Kiev a pierdut-o pe teren propriu, scor 1-2 cu Sporting Lisabona. Ghioane, folosit fundas dreapta, a fost schimbat in minutul 56 cu Gusev * Adrian Pit nu a fost convocat in lotul lui AS Roma, 0-1 in deplasare cu Manchester United * Ciprian Marica a debutat cu o infrangere in Liga Campionilor, in partida pe care VfB Stuttgart a pierdut-o pe teren propriu, scor 0-2 cu FC Barcelona. Marica a fost introdus pe teren in minutul 63, in locul lui Osorio. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.