Reprezentativa feminina de volei a Romaniei, formata din jucatoare cu varste cuprinse intre 35-45 ani, va participa, in perioada 8-12 octombrie, in localitatea elena Loutraki, la prima editie a Europenelor rezervate veteranilor. Urmare a tragerii la
Reprezentativa feminina de volei a Romaniei, formata din jucatoare cu varste cuprinse intre 35-45 ani, va participa, in perioada 8-12 octombrie, in localitatea elena Loutraki, la prima editie a Europenelor rezervate veteranilor. Urmare a tragerii la sorti, echipa noastra va evolua in Grupa B, in compania Estoniei, Italiei si Ucrainei, in vreme ce in Grupa A se vor confrunta Letonia, Rusia si Grecia. Conform anuntului FRV, antrenorul emerit Costinel Stan are la dispozitie un lot cu foste si actuale sportive care au evoluat de-a lungul anilor in diverse esaloane ale echipei nationale, printre care Tatiana Popa, Claudia Barascu, Luminita Stan, Florentina Ionascu, Mihaela Gadea, Aurelia Vasilescu, Claudia Drilea, Delia Leitoiu, Mihaela Butuc, Felicia Bors si Alina Pralea, ultimele doua fiind castigatoare ale titlului mondial universitar, in 1993, cu acelasi antrenor la timona. De mentionat ca de la urmatoarea editie europeana Romania va participa si la alte categorii de varsta, atat la feminin, cat si la masculin. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.