Ionela Iulia Pantelimon, in varsta de 40 de ani, care muncea ca ingrijitoare in capitala Italiei, a ajuns in spital pe 10 septembrie, in coma profunda, fiind internata la Sectia reanimare a Spitalului San Giovanni din Roma, sansele de supravietuire f
Ionela Iulia Pantelimon, in varsta de 40 de ani, care muncea ca ingrijitoare in capitala Italiei, a ajuns in spital pe 10 septembrie, in coma profunda, fiind internata la Sectia reanimare a Spitalului San Giovanni din Roma, sansele de supravietuire fiind minime. Romanca a fost impinsa sub trenul care tocmai oprea in statia Anagnina. De atunci, aceasta se afla intre viata si moarte pe un pat de spital, sub ochii disperati ai sotului ei, muncitor in constructii. Initial, cercetarile politiei i-au vizat pe membrii familiei Ionelei, respectiv sotul si cumnata acesteia, acestia fiind interogati. Evenimentul a revenit in atentia presei dupa ce o italianca, Miriam Garbini, s-a prezentat la Sectia de politie Tor Bella Monaca si a marturisit, potrivit Mediafax, ca ea este autoarea tentativei de omor. Garbini provine dintr-o familie italiana obisnuita si nici macar nu isi cunostea victima. "Am auzit vocile ostile", a declarat femeia, care are probleme psihice si este pacienta unui Centru de igiena mintala. Ziaristul Sergio Bagnoli, de la Centomovimenti online, a scris un material referitor la marturisirea italiencei in care il acuza pe primarul Romei, Walter Veltroni, ca fiind responsabil moral de alarmismul colectiv declansat de presa, considerand ca vocile ostile invocate de femei sunt de fapt "vocile ostile impotriva comunitatii de romani cu care presa a bombardat opinia publica". (D.E.I)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.