"Cei ce vor fi" cuprinde 26 de piese - in total 140 de minute de muzica - la acesta dandu-si concursul prieteni ai trupei, precum Felicia Filip, Adrian "Artan" Plesca, Tudor Chirila, Mike Godoroja, Paula Seling, Adrian Despot, Nicu Covaci, Vlad Mirit
"Cei ce vor fi" cuprinde 26 de piese - in total 140 de minute de muzica - la acesta dandu-si concursul prieteni ai trupei, precum Felicia Filip, Adrian "Artan" Plesca, Tudor Chirila, Mike Godoroja, Paula Seling, Adrian Despot, Nicu Covaci, Vlad Mirita, Florin Chilian, Nutu Olteanu, Abis, Voodoo, Cezar Popescu, Trooper, Corul Accustic, Maia Morgenstern, precum si regretatul actor Adrian Pintea.
"Albumul pe care il prezentam astazi este un album-eveniment", a declarat Catalin Muraru, director de artist & repertoriu al casei de discuri Roton, citat de Mediafax. "Nu cred ca gresesc daca spun ca este albumul anului (...), este un album complet, ce nu trebuie ratat", a adaugat el.
"La initiativa pe care am avut-o de a oferi publicului un dublu album de studio, toti membrii trupei au fost entuziasmati", a declarat Mike Godoroja, producatorul formatiei, care a descris discurile ca fiind un "poem rock", compus din sase parti. "Este un album care deruleaza o serie de stari, o serie de trairi, legate prin prezenta de mare valoare a doi actori - regretatul Adrian Pintea si Maia Morgenstern". "Alegerea invitatilor pe acest album a fost o chestiune destul de dificila, deoarece grupul Iris are destul de multi prieteni - a fost o alegere subiectiva (...), a fost o serie de artisi care s-au lipit bine, estetic, de acest album", a explicat producatorul muzical. "Nu este un album de inchidere de drum, ci este un album care deschide noi orizonturi la Iris".
"Este un album bun, am muncit foarte mult", a mentionat si Cristi Minculescu, vocalul trupei. "Am muncit mult la ce ne-am inhamat, speram sa va placa si speram sa va placa si ce va fi pe Aeroporul Baneasa", a mai spus el.
Concertul de vineri seara va fi unul de proportii, in care se va canta nu mai putin de trei ore. Organizatorii asteapta la eveniment peste 15.000 de spectatori, cati au fost la concertul de aniversare Iris 25 de ani. Preturile biletelor la concert sunt de 25 RON (acces general) si 75 RON (VIP). Albumul va mai fi promovat si in tara, intr-un turneu care va avea loc intre 12 si 18 noiembrie, la Iasi, Timisoara, Cluj, Sibiu si Ploiesti. Fiecare dintre cele doua discuri are pretul de vanzare de 24.9 lei. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.