BINE CRESCUTI. Model de ghete pentru cei care traiesc pe picior mare

Ne enerveaza foarte tare ca primele de nastere, in valoare de 200 RON, nu pot fi ridicate decat PERSONAL, numai de mame. Noi intelegem ca mamele sunt premiate pentru fapt
BINE CRESCUTI. Model de ghete pentru cei care traiesc pe picior mare

Ne enerveaza foarte tare ca primele de nastere, in valoare de 200 RON, nu pot fi ridicate decat PERSONAL, numai de mame. Noi intelegem ca mamele sunt premiate pentru faptul ca au adus pe lume un suflet, dar nimeni nu se gandeste ca femeile acestea au mult mai multa treaba cu pruncii, nou-nascuti, decat sa stea pe la cozi interminabile pentru banisorii ce le revin? Ne enerveaza ca nici n-a trecut bine vara, ca se si vorbeste despre Revelion. Deja a inceput nebunia rezervarilor de cabane mici si mijlocii, pensiuni, vile, vilisoare. In consecinta, grabiti-va, oferta e limitata! Recomandam operatorilor de turism sa vina cu oferte de sezon, vara-iarna, la pachet! Si unde mai pui ca in supermarketuri s-au bagat deja Mosi Craciuni, globuri si beteala.Este de-a dreptul enervanta incapatanarea celor de la Luxten atunci cand vine vorba despre vreo reparatie in Bucuresti. Dupa ce ca dureaza cateva luni bune pana cand monteaza un amarat de stalp de iluminat, baietii destepti mai lasa si ditamai santurile in asfalt la plecare. Doar traim in Romania! Si, paradoxal, nu-i amendeaza nimeni!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.