Bre, Doamne, mi se pare mie sau chiar ai ceva cu mine? Zau dac-as vedea de ce, ca nu-mi amintesc sa fi fost vreodata bulangiu fata de matale. Am luat de la gura lui Nicolita si Cristocea ca sa dau pentru cosmeliile alea cu turla si clopotnita, i-am o
Bre, Doamne, mi se pare mie sau chiar ai ceva cu mine? Zau dac-as vedea de ce, ca nu-mi amintesc sa fi fost vreodata bulangiu fata de matale. Am luat de la gura lui Nicolita si Cristocea ca sa dau pentru cosmeliile alea cu turla si clopotnita, i-am omenit pe calugarii aia urdurosi de la Muntele Athos, m-am inchinat de-am facut scurta la mana, am batut matanii pana mi-am gaurit in genunchi izmenele antiglont, am pupat toate icoanele, cruciulitele si sfintele moaste de nu mai aveam scuipat in gura ca sa-l flegmuiesc intre felinare pe dobitocul de Boanchis si tocmai aveam in proiect sa-i comand o icoana facatoare de minuni lui Sabin Balasa si sa-l pun pe Smarandescu sa-l convinga pe magraonul de Emeghara sa se crestineze de buna voie cand iar mi-ai trimis mare napasta pe cap. Am tacut o data, am tacut de doua, m-am facut ca nu bag de seama, da' pana cand, Doamne iarta-ma, sa mai rabd. Ai? N-am zis nimic cand i-ai luat mintile lui Banel si l-ai pus sa-mi dea autogol cu Real Madrid, n-am guitat nimic cand m-ai batut la Praga cu Slavia, nici cand mi l-ai accidentat pe finu' Mirel, nici pe aialanti, da' acu' cu Arsenalul zau daca n-ai intrecut orice masura. Pai, ce, la puterile matale iti era asa greu sa-i bezmeticesti putin p'aia din apararea englezoilor ca sa poata Victoras sa dea si el un gol prapadit? Aaaa? Am impresia ca te razbuni si pa cuvant daca merit. Nu, sa nu crezi ca-ti reprosez ceva, fereasca necuratu', da' daca nici cu Sevilla nu ma ajuti, al dracului sa fiu io cu toata echipa mea de-oi mai vedea vreun gologan de la mine si de nu ti i-oi lasa pe popii aia calici sa chitaie de foame si de sete si de nu i-oi pune pe badigarji la poarta Patriarhiei inainte de fiecare slujba ca sa nu mai intre picior de crestin pe acolo. Sa nu zici ca nu ti-am zis! Hai Amin!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.