Toamna este anotimpul sau preferat si se bucura de tot ce ii ofera natura, familia, viata... "In momentul in care vezi ca ajungi la sufletul oamenilor, ca insemni ceva pentru ei... este cea mai mare satisfactie", marturiseste actrita Diana Lupescu la
Toamna este anotimpul sau preferat si se bucura de tot ce ii ofera natura, familia, viata... "In momentul in care vezi ca ajungi la sufletul oamenilor, ca insemni ceva pentru ei... este cea mai mare satisfactie", marturiseste actrita Diana Lupescu la cei 53 de ani, pe care ii va implini duminica.     "Ziua de nastere mi-o voi petrece la repetitii si seara acasa, cu niste prieteni, urmand ca adevarata petrecere sa o fac la 1 noiembrie, cand eu si Mircea sarbatorim ziua de casatorie. Pana atunci se vor termina si repetitiile si vom avea mai mult timp sa ne bucuram. Sunt un om care a incercat sa faca totul in viata bazandu-se pe lucruri corecte, clare, nefacand compromisuri, si din cauza asta pierzand de multe ori, dar care atunci cand se uita in oglinda isi spune: «Ai facut tot ce-ai putut». Deviza mea in viata este «Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita», iar in ceea ce priveste teatrul... Stiu ca teatrul a fost impacarea mea cu viata. In fiecare dintre rolurile pe care le-am interpretat am cautat sa ma exprim cat am putut de bine. Am facut cateva roluri pe care le-am iubit. Unul foarte neasteptat pentru toata lumea, inclusiv pentru mine, a fost Zita din «O noapte furtunoasa», in regia lui Dan Micu. Celelalte au fost previzibile. M-am luptat intotdeauna cu roluri de frumoasa, de printesa, de om bun. Din aceasta cauza rolul din Caragiale ne-a surprins si pe mine, si pe ceilalti. Pentru televiziune am facut multe roluri deosebite, si acestea au fost in perioada cand exista acea redactie de teatru a televiziunii care a facut foarte multe lucruri bune. Pentru mine, frumusetea nu a fost un lucru foarte bun. De multe ori m-a incurcat si am pierdut roluri din cauza aspectului meu fizic, roluri pe care le-as fi putut interpreta ca si actrita. Frumusetea starneste foarte multa invidie si rautate din partea celor din jur, chiar de la prima vedere. Putine actrite importante cu care m-am intalnit in cariera mea au fost deschise la relatia cu mine pe scena. Ma felicit si, in acelasi timp, ma condamn pentru ca am fost corecta in viata. Lucrul pe care il iubesc cel mai mult si pe care mi l-am dorit intotdeauna este familia. Este un pilon foarte important in viata mea. Nu cred ca as scrie o carte despre viata mea, pentru ca as fi un exemplu destul de cuminte. Generatia de azi are nevoie de persoane cu ascensiuni extraordinare, caderi bruste. Eu mi-am pastrat cat de cat echilibrul. Nu ma lupt cu timpul, din contra, ne acceptam. Intelegem ca fiecare are un drum, atat timpul, cat si eu, ca ele se impletesc unul cu altul si, daca esti intelept, iti dai seama ca este foarte bine sa reusesti sa traiesti. Nu trebuie sa te sperii de anii care vin..."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.