Fotbalistii din Ghencea considera ca nu meritau sa piarda meciul cu Arsenal si spun ca ar fi dorit sa obtina macar o remiza pentru suporteri. Managerul sportiv Adrian Ilie (foto) a declarat ca ii este ciuda pentru rezultat. "Am facut un meci destu
Fotbalistii din Ghencea considera ca nu meritau sa piarda meciul cu Arsenal si spun ca ar fi dorit sa obtina macar o remiza pentru suporteri. Managerul sportiv Adrian Ilie (foto) a declarat ca ii este ciuda pentru rezultat. "Am facut un meci destul de bun. Pacat! Echipa a stat bine defensiv, dar daca nu marchezi este greu sa obtii ceva. Am avut o sansa sa facem o figura frumoasa si imi este ciuda pentru rezultat", a spus Ilie, care s-a aratat surprins de numarul mic de spectatori: "Speram sa fie stadionul plin. Poate infrangerea de la Praga a fost un motiv ca fanii sa nu vina in numar mare. Sper ca stadionul sa se umple la meciul cu Sevilla".
"Este un rezultat pe care spun ca nu-l meritam. Echipa a jucat bine, a aratat o alta fata. Dupa ocaziile pe care le-am avut, daca deschideam scorul, intorceam jocul in favoarea noastra. Diferenta a facut-o ocaziile, noi am ratat, ei au inscris", a declarat Zaharia. "Am dominat in unele momente, am avut multe ocazii. Speram sa vina si rezultatele. In unele momente puteam sa marcam noi. Insa o echipa mare se cunoaste. Arsenal a castigat cu 1-0, exact ce isi dorea de la inceput, asta a reusit. Ne doream in fata suporterilor sa facem macar o remiza, pentru a ne mentine sansele de calificare", a afirmat Rada. "Ne-am mobilizat si am jucat bine. Rezultatul pe care l-am obtinut nu-l meritam, este nesansa. Am avut ocazii de a marca si a venit acel gol", a spus Badea. "Este pacat, pentru ca meritam mai mult de la acest meci. Poate daca stadionul era plin si ne sustinea, altul era rezultatul. La meciurile viitoare sper sa se intample asta. Pana atunci, asta este viata, mergem mai departe", a declarat Neaga, compeltat de Dica: "Am avut cinci-sase jucatori foarte importanti accidentati: Radoi, Ghionea, Goian... Este greu sa joci asa. Dar nu avem ce face, trebuie sa mergem mai departe". De partea cealalta, Adebayor a declarat ca este fericit ca Arsenal a obtinut o noua victorie in Liga Campionilor si a afirmat ca Steaua este o echipa buna, care se poate califica in primavara europeana. "Am venit aici sa castigam, suntem foarte fericiti de jocul practicat. Steaua este o echipa buna, joaca un fotbal bun. Nu stiu daca am fost norocosi sau nu, dar important este ca plecam acasa cu cele trei puncte. Steaua poate spera sa mearga mai departe in primavara europeana", a spus Adebayor. "Este important ca avem sase puncte din sase. A fost greu, insa am castigat", a comentat Silva. Van Persie, autorul singurului gol al meciului, a spus ca "Steaua a jucat bine in defensiva" si crede ca "Arsenal a avut mare noroc la ocazia lui Iacob". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.