Targul Anticarilor, in Obor
Primarul Neculai Ontanu organizeaza in Parcul Obor cea de-a V-a editie a Targului Anticarilor. In cadrul evenimentului ce va avea loc intre 5-7 octombrie, vor fi expuse carti, fotografii vechi, scrisori originale din secolul al XIX-lea, costume de epoca, gravuri despre Bucuresti, harti, Biblii sau partituri muzicale. Vizitatorii vor putea admira sau cumpara de la anticarii pasionati obiecte vechi si exponate de valoare ce amintesc de tipurile trecute, evenimentul dorind sa reinvie atmosfera secolului al XIX-lea. Anticarii vor expune in holul Primariei Sectorului 2. (M.S.)
Festivalul THAI la Bucuresti
Saptamana aceasta, Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Capitala si Autoritatea de Turism a Thailandei organizeaza Festivalul THAI, eveniment gastronomic unic atat prin autenticitate, cat si prin varietatea produselor si a elementelor specifice prezentate. Bucatari si dansatoare sosite direct din Thailanda, impreuna cu masti si costume specifice zonei, invita participantii sa se inscrie la tragerea la sorti ce are ca premiu o excursie in Thailanda pentru doua persoane. (C.P.)
48.000 de locuri de parcare
Primaria Sectorului 3 a reusit sa amenajeze pana acum 48.000 de locuri de parcare, dintre care 42.000 sunt in parcarile de resedinta si 6.000 in cele de utilitate publica. In aceasta perioada se traseaza spatii de parcare in zona strazilor Racari, Nicolae Licaret, Drumul Murgului, Unitatii, Baia Mare, Serg. Pene Dumitru, Campia Libertatii si Caloian Judetul. In paralel, autoritatea locala continua desfiintarea garajelor, actionand in strazile Fildesului, Doicesti, Laborator nr. 123, Foisorului nr. 1-3, Intr. Max. Popper, Bd. Camil Ressu - Str. Firidei. (M.S.)
Locuri in gradinite
Primarul Cristian Poteras a inaugurat, ieri, Gradinita "Paradisul Piticilor", construita in Cartierul Militari din Sectorul 6, pentru opt grupe de copii. Cladirea este moderna, spatioasa, compusa din parter si doua etaje. Primarul Neculai Ontanu a amenajat o gradinita in incinta Scolii nr. 26 din zona Caii Mosilor. Parintii din Sectorul 2 care n-au reusit sa-si inscrie copiii, mai au acum la dispozitie 70 de locuri din cele 100 nou infiintate pe Str. Cobilitei nr. 8. Cei interesati pot suna pentru detalii la tel. 242.32.80 sau 0722.547.290, ori la Inspectoratul Scolar al Sectorului 2 - tel. 210.51.45.
(M.S.)