Reglare de conturi in stil mafiot din cauza unor rivalitati intre membri ai lumii interlope din Oltenia. Un barbat a fost atacat, luni noaptea, intr-o benzinarie din Drobeta-Turnu Severin si impuscat de opt ori cu propriul pistol, pe care il scosese
Reglare de conturi in stil mafiot din cauza unor rivalitati intre membri ai lumii interlope din Oltenia. Un barbat a fost atacat, luni noaptea, intr-o benzinarie din Drobeta-Turnu Severin si impuscat de opt ori cu propriul pistol, pe care il scosese in scopul de a se apara de atacatori. Daniel Sarbu, de 38 de ani, se afla intr-o benzinarie de la marginea orasului. In momentul in care acesta urca in autoturismul personal, un grup de indivizi i-au spart geamul de la masina si l-au lovit cu un cutit si cu bate de bass- ball. Mai mult, tinerii au luat gratarul care se afla la vanzare in fata unitatii si au incercat sa-l loveasca in cap. Barbatul a ripostat, a scos un pistol si a tras, insa agresorii au reusit sa-i ia arma si l-au impuscat de opt ori, in picioare si mana dreapta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.