Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Mihai Voicu, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca proiectul de lege privind privatizarea Automobile Craiova S.A. catre Compania Ford a fost avizat de Comisia economica din Senat, cu doua amen
Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Mihai Voicu, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca proiectul de lege privind privatizarea Automobile Craiova S.A. catre Compania Ford a fost avizat de Comisia economica din Senat, cu doua amendamente tehnice.
Voicu a precizat ca pe ordinea de zi a Comisiei economice din Senat a intrat si Legea privind privatizarea Societatii Automobile Craiova S.A. catre compania Ford.
"Senatorii, cu doar doua amendamente tehnice, cu care si noi am fost de acord, au aprobat in unanimitate si au acordat aviz favorabil acestui proiect de lege. Comisia care va da avizul de fond va fi cea de privatizare, care urmeaza a fi programata", a declarat ministrul PNL. Totodata, el si-a exprimat speranta ca acest proiect de lege va fi adoptat "in cel mai scurt timp" de catre Parlament.
"Suntem increzatori ca acest proiect extrem de important pentru Craiova si pentru economia romaneasca va trece prin cele doua Camere ale Parlamentului in cel mai scurt timp posibil", a mai afirmat Mihai Voicu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.