Are 24 de ani si e oltean get-beget. Stie sa se remarce in orice imprejurare. E masterand la Arte, sectia Grafica. Lucreaza la o cunoscuta companie de grafica de jocuri. Nu stiu cand isi mai face timp si pentru desen. Si, din cand in cand, pentru o p
Are 24 de ani si e oltean get-beget. Stie sa se remarce in orice imprejurare. E masterand la Arte, sectia Grafica. Lucreaza la o cunoscuta companie de grafica de jocuri. Nu stiu cand isi mai face timp si pentru desen. Si, din cand in cand, pentru o partida de sah cu colegii. Se duce chiar si la pescuit. Mai rar, e drept. Si mai are timp si de citit. In rest, e un om normal.   Graficianul Personajul pe care vi-l propunem astazi se numeste Ionut Robert Olaru, un tanar cu talent promitator si cu tabieturi umane. S-a nascut in 1983 in Rosiorii de Vede si are la activ o serie de premii nationale si expozitii de grup in tara si in strainatate. Ii place sa deseneze. Foarte mult. La cei 24 de ani, masterand in anul al doilea la sectia Grafica de la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, Ionut lucreaza la o cunoscuta companie de grafica pentru jocuri - iPlay (Oberon). Iar printre picaturi isi face timp si pentru sah si pescuit. Ori de cate ori are ocazia, prefera sa vizioneze filmele de animatie 2D si 3D sau sa poarte discutii specializate sau mai putin specializate - in functie de interlocutor - despre ilustratii de carte, gravura sau concept art. A facut grafica pentru jocuri pe calculator. A deprins tehnica de animatie Maya 7. S-a ocupat de grafica de carte si de tehnica picturii pe mobilier si decoratiuni interioare. A colaborat cu agentii de publicitate si cu edituri cunoscute.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.