Finantatorul Stelei va fi convocat la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii din cauza unor declaratii defaimatoare la adresa femeilor si a homosexualilor.

Un grup format din 26 de femei a depus la Consiliul National pentru Combaterea
Finantatorul Stelei va fi convocat la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii din cauza unor declaratii defaimatoare la adresa femeilor si a homosexualilor.

Un grup format din 26 de femei a depus la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) o sesizare la adresa presedintelui PNG, George Becali, dupa ce acesta a facut, intr-o emisiune televizata, o serie de afirmatii la adresa femeilor. Finantatorul din Ghencea este acuzat ca ar fi jignit-o pe Lavinia Sandru, „jignind si denigrand astfel statutul pe care poate si trebuie sa il aiba o femeie in societatea din Romania”. De asemenea, o alta remarca a lui Becali care face obiectul sesizarii este cea referitoare la faptul ca o femeie „nu mai are nici o valoare dupa ce a adus pe lume un copil”. CNCD a stabilit ca data pentru audieri ziua de ieri, insa nu a fost prezent nici un reprezentant implicat in acest caz. Daca va fi gasit vinovat, Becali nu risca decat o amenda intre 6.000 si 8.000 de lei.

Chemat la CNCD de un reprezentant al minoritatii sexuale
Gigi Becali va mai fi chemat la audieri la CNCD si intr-un alt caz. Zilele trecute, o persoana fizica a depus o sesizare cu privire la declaratiile lui Becali privind homosexualii. Mai exact, acesta a spus ca in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei va desfiinta cluburile pentru gay, iar pe homosexuali ii va izola la marginea oraselor. “O sa le fac cartiere speciale, sa stea acolo si sa ne lase pe noi in pace”, a declarat Becali. Acesta a mai spus ca nu este de acord cu legalizarea prostitutiei, pentru ca acest lucru ar insemna “legalizarea pacatului”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.