A devenit o obisnuinta ca Romania sa fie zugravita in cele mai sumbre culori de site-urile echipelor care au meciuri in tara noastra. Suporterilor care au curajul sa se avante in estul salbatic le sunt date unele sfaturi aproape hazlii. A venit rand
A devenit o obisnuinta ca Romania sa fie zugravita in cele mai sumbre culori de site-urile echipelor care au meciuri in tara noastra. Suporterilor care au curajul sa se avante in estul salbatic le sunt date unele sfaturi aproape hazlii. A venit randul celor de la Nurnberg sa fie pregatiti pentru vizita in Romania, chiar daca nici fanii Herthei Berlin si nici cei ai lui Hamburg nu au avut de suferit pe stadionul din Giulesti in urma cu doi ani. Dupa un scurt preambul amabil, administratorii site-ului oficial al lui FC Nurnberg trec la atacuri sub centura. “Bucuresti sau Parisul estului are circa doua milioane de locuitori si se afla la aproximativ 1.600 de kilometri de Nurnberg. Romania este o tara foarte ospitaliera, cu oameni amabili. Ca peste tot, sunt hoti de buzunare sau sunt oameni care vor sa va pacaleasca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.