Handbalista a fost sanctinata pentru ca nu s-a prezentat la meciurile "U" Jolidon Cluj, sperind ca va fi lasata sa se transfere la Rulmentul Brasov.

Handbalista Carmen Amariei a fost suspendata doi ani, marti, de Comisia de Disciplina
Handbalista a fost sanctinata pentru ca nu s-a prezentat la meciurile "U" Jolidon Cluj, sperind ca va fi lasata sa se transfere la Rulmentul Brasov.

Handbalista Carmen Amariei a fost suspendata doi ani, marti, de Comisia de Disciplina a FRH, ca urmare a memoriului depus de echipa "U" Jolidon Cluj, in care clubul informa ca sportiva nu s-a prezentat la antrenamentele echipei si nici la meciurile oficiale. In aceste conditii, Amariei va rata cu siguranta si convocarile la meciurile nationalei, calificata la Campionatele Mondiale din decembrie.

"Suspendarea dictata de Comisia de Disciplina in cazul jucatoarei Carmen Amariei este una justa, avind in vedere ca a avut un termen limita in care acest litigiu putea fi stins, iar sportiva nu a inteles acest lucru. Parerea mea e ca daca Amariei nu ar fi fost suspendata, atunci toti sportivii ar intelege ca un contract semnat nu are nici o valoare", a declarat, marti, pentru NewsIn, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu.

Directorul sportiv al gruparii clujene, Mircea Cucuian, a spus ca regreta suspendarea jucatoarei: "Decizia este una normala deoarece jucatoarea nu s-a prezentat la nici un antrenament si la nici un meci oficial. Am sperat pina in ultima zi ca ea se va razgandi , dar din pacate ea nu a dorit acest lucru".

Carmen Amariei nu s-a mai prezentat la antrenamentele si la meciurile echipei "U" Jolidon Cluj, ea dorind sa se transfere la Rulmentul Brasov. Acest transfer nu s-a mai realizat, deoarece oficialii clujeni nu si-au dat acordul. Decizia Comisiei de Disciplina va fi validata de Consiliul de Administratie al Federatiei Romane de Handbal la urmatoarea intrunire.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.