Lume, lume, duminica seara, la ora 20:30, panglica celui mai mare mall din Romania, cel care poarta numele Divertis, va fi taiata la Antena 1.     Divertis Mall va fi cel mai mare mall din Romania, cu cei mai multi vizitatori, magazine
Lume, lume, duminica seara, la ora 20:30, panglica celui mai mare mall din Romania, cel care poarta numele Divertis, va fi taiata la Antena 1.     Divertis Mall va fi cel mai mare mall din Romania, cu cei mai multi vizitatori, magazine in care se vor "vinde" politica, realitate, evenimente, toate ambalate, bineinteles, in stilul Divertis. "Formatul acestui sezon este mai complex si mai sofisticat, dar, in acelasi timp, si foarte corelat la actualitatea noastra romanesca", spune Toni Grecu. Ca la orice lansare, nu puteau lipsi vedetele si politicienii, Elena Udrea fiind prima invitata a grupului in acest sezon. Cea mai sexy femeie-politician din Romania va discuta despre efectele negative ale unui hotdog in comparatie cu un carnat de Plescoi. "Romania abureasca", alta noutate a sezonului, cuprinde instantanee hilare culese de Cristian Gretcu din diverse carciumi, crasme si bodegi de pe tot cuprinsul patriei. Din distributie nu va mai face parte, in perioada urmatoare, Gyuri Pascu, prins atat in turneul de lansare a discului sau, cat si intr-un proiect teatral la Cluj. Componenta grupului Divertis s-a marit prin cooptarea a doi tineri actori foarte talentati, Claudiu Maier si Andreea Enache.     ANIMAT PLANET. Politicienii si vedetele se fac de desene animate intr-un nou sezon Animat Planet Show, numai la Antena 1, duminica de duminica, de la 21:30, dupa Divertis, incepand cu 7 octombrie.     "Nicolescu forever" este noua pelicula animata in care comisarul Sergiu Nicolaescu este urmarit de o banda de tineri regizori premiati, condusi de Cristi Puiu si Mungiu. Filmul care i-a transformat pe dinamovisti in spartani a ajuns si el subiect de animatie. Sub titlul "322 - Eroii de la Termopanae", cei 322 de spartani condusi de neclintitul Taricidas promit sa reziste pana la ultimul procent in confruntarea cu ostile barbarului rege Baserxes.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.