Un tanar in varsta de 20 de ani a fost ucis ieri in apartamentul in care locuia singur la etajul zece al unui bloc situat in Calea 13 Septembrie.

Crima in cartierul Rahova, din Bucuresti. Un tanar in varsta de 20 de ani a fost gasit mort
Un tanar in varsta de 20 de ani a fost ucis ieri in apartamentul in care locuia singur la etajul zece al unui bloc situat in Calea 13 Septembrie.

Crima in cartierul Rahova, din Bucuresti. Un tanar in varsta de 20 de ani a fost gasit mort in apartamentul parintilor sai, avand mainile si picioarele legate cu mai multe carpe, iar apartamentul era ravasit. “Dispeceratul Politiei Capitalei a fost anuntat, in jurul orei 13.00, de catre Andreea Andrusceac ca si-a gasit fratele mort in sufrageria apartamentului parintilor, situat in Calea 13 Septembrie”, au precizat surse judiciare.

In jurul orei 13.30, la locul faptei au ajuns criminalistii Serviciului Omoruri si un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti. Anchetatorii au stabilit ca victima, Alexandru Alin Andrusceac, in varsta de 20 de ani, a fost ucisa cel mai probabil prin sugrumare. Cadavrul sau a fost descoperit de catre sora mai mica a tanarului in jurul pranzului. Desi la inchiderea editiei anchetatorii nu terminasera de efectuat cercetarea la fata locului, au precizat ca, din primele verificari, se pare ca in dimineata zilei de ieri Alexandru a ramas singur in apartament. Vecinii spun ca nu au auzit nimic suspect in locuinta familiei Andrusceac, situata la etajul zece al blocului V39 din Calea 13 Septembrie nr. 208. Acestia au mai declarat jurnalistilor ca Alexandru locuia aici impreuna cu sora lui, Andreea, iar ca parintii lor, Antonio si Elisabeta, sunt divortati. Mai mult, spun vecinii, mama victimei, Elisabeta, este plecata la munca in strainatate.

Legat si batut
“Cadavrul a fost gasit in sufragerie, culcat cu fata in jus pe podea, avand mainile legate la spate si picioarele infasurate intr-o carpa strans legata. Se pare ca victima a fost lovita in gura sau la nas, intrucat exista o pata de sange sub cap”, au precizat surse din cadrul anchetatorilor Potrivit acestora, cauza mortii pare a fi sugrumarea, insa nu este exclusa si aplicarea unei lovituri cu un corp dur care sa fi cauzat decesul. In jurul orei 17.00, la fata locului au ajuns si medicii legisti, care au ridicat cadavrul in vederea efectuarii autopsiei. Ieri dupa-amiaza, anchetatorii ii audiau inca pe sora victimei, pe tatal acesteia si cativa prieteni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.