Automobilul este de fabricatie chineza si a devenit masina oficiala a COSR, fiind distribuit in Romania de catre Alexandros Motors.
Fiecare sportiv roman care va deveni campion olimpic la Beijing, in 2008, va fi recompensat cu un automobil Hove
Automobilul este de fabricatie chineza si a devenit masina oficiala a COSR, fiind distribuit in Romania de catre Alexandros Motors.
Fiecare sportiv roman care va deveni campion olimpic la Beijing, in 2008, va fi recompensat cu un automobil Hover, in baza contractului de parteneriat parafat de Alexandros Motors si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, ieri, la Clubul Diplomatilor din Capitala. Pentru componentii echipelor (echipajelor) medaliate cu aur, recompensa va fi un GW Peri. Hover (cca. 17.000 euro) si GW Peri (7-10.000 euro) sunt automobile produse de compania chineza Great Wall Motor Company, distribuite in Romania de Alexandros Motors. Deja Alexandros Motors a oferit COSR un numar de patru Hover, care a devenit astfel masina oficiala a forului nostru olimpic. La eveniment au fost prezenti alaturi de liderul COSR, Octavian Morariu (foto), ambasadorul Chinei in Romania, Xu Jian, presedintele Alexandros Motors, Salameh Nawaf, alti presedinti de federatii sportive, campioni olimpici, mondiali si europeni, fosti mari sportivi. Morariu a subliniat ca spera ca la JO de anul viitor sportivii romani sa cucereasca un numar de medalii cu doua cifre. "Romania a avut mereu in jur de 10-15 medalii de aur castigate la JO. E un obiectiv pentru noi, dar e foarte greu sa spui cate medalii vom castiga la Beijing. Ne bazam in continuare pe sporturile traditionale, gimnastica, canotaj, kaiac-canoe, atletism, lupte, inot, scrima", a precizat Morariu, care estimeaza ca lotul olimpic va cuprinde intre 80 si 120 de sportivi, functie de echipele care se vor califica (handbal feminin, polo). Totodata, Morariu a adaugat ca in curand vor incepe lucrarile la Casa Olimpica, COSR dorind sa puna la punct o infrastructura la cel mai inalt nivel pentru sportivii romani, care sa se poate pregati si sa fie motivati in perspectiva JO de la Beijing.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.