Managerul general al gruparii din Banie a declarat ieri ca, in acest moment, clubul craiovean valoreaza peste 70 de milioane de euro, raspunzand astfel unei oferte de 10 milioane de euro, facuta de fostul international Gabi Popescu, pentru preluarea echipei. Balaci a mai spus ca Universitatea poate termina in primele opt locuri si ca asteapta sosirea unui antrenor strain.
"Cat a oferit Gabi Popescu? 10 milioane de euro? In acest moment, Craiova valoreaza peste 70 de milioane de euro! Nu este neaparat vorba de jucatori sau de pozitia pe care o ocupa in clasament, dar Universitatea ramane Universitatea. Nu ne putem compara cu Pandurii, Unirea Urziceni, echipe care pana acum nu au reprezentat nimic in fotbalul romanesc. Pot spune ca, nu mai tarziu de acum trei saptamani, am fost contactat si am primit o oferta de la cluburi din Romania pentru doi dintre jucatori. Valoarea totala era de 4,5 milioane de euro, dar nici eu, nici Mititelu nu am vrut sa auzim. Va dati seama cat ar oferi cluburile din Europa pe anumiti jucatori", a declarat Balaci la un post local de radio. Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat duminica, la un post de radio local, ca fostul jucator Gabi Popescu este interesat sa cumpere gruparea olteana, insa a precizat ca nu este de acord sa vanda echipa. Conform unor surse, suma propusa de Gabi Popescu ar fi de circa 10 milioane de euro. "Din start i-am spus ca Universitatea, cum probabil si el trebuia sa stie, nu este de vanzare nici pentru un miliard de euro! In aceasta perioada, multi s-au interesat, sperand sa ma convinga sa dau echipa. Nu va pleca la nici o alta persoana si ea va ramane in familia mea, indiferent de greutatile prin care vom trece", afirmase Mititelu.
"Nu vreau sa antrenez!"
Balaci a mai spus ca noul antrenor al echipei va fi mai mult ca sigur un strain. "Noi, cei din anturajul clubului, i-am pus patronului mai multe variante la dispozitie, el este cel care va decide. Cert este ca antrenorul care va veni va fi unul care a facut ceva pe la echipele pe care le-a antrenat. Cat despre mine, am in acest moment o functie in club, nu ma intereseaza sa preiau echipa de pe banca tehnica", a precizat managerul gruparii craiovene. Balaci a comentat si situatia in care se afla Universitatea Craiova in acest moment, spunand ca este convins de faptul ca echipa va incheia in primele opt locuri in clasament. "Am fost printre cei care nu au fost de acord cu declaratiile lui Stefan Stoica (n.r. - fost antrenor la Craiova) ca ne vom bate pentru titlu si am fost luat peste picior de o anumita parte a suporterilor si a presei. Se pare ca am avut dreptate, insa, la fel, nu vreau ca suporterii si presa sa ma ia din nou la misto cand spun ca Universitatea va termina in primele opt acest sezon", a mai spus oficialul craiovean. Universitatea Craiova ocupa locul 17 in clasament, cu 6 puncte in noua etape. (MIG)