“Strada e ca sa mergi pe ea, nu ca sa faci curse”, spunea Mihai Banaru, poreclit “Micutu” de mai toti pasionatii fenomenului auto din Romania. Tocmai el a incalcat acest principiu si a fost pedepsit cu moartea. Peste 100 de o
“Strada e ca sa mergi pe ea, nu ca sa faci curse”, spunea Mihai Banaru, poreclit “Micutu” de mai toti pasionatii fenomenului auto din Romania. Tocmai el a incalcat acest principiu si a fost pedepsit cu moartea. Peste 100 de oameni l-au condus ieri pe “Micutu” pe ultimul drum, refuzand sa creada ca “parintele” curselor si evenimentelor auto din ultimii 7 ani nu mai este langa ei.

Cu doar cateva ore inainte sa treaca in lumea celor drepti, Micutu discuta pe un forum al pasionatilor despre cat de multi “frati” au disparut anul acesta in accidente stupide si inconstiente. Voia sa organizeze o conferinta de presa si sa porneasca o campanie prin care sa constientizeze lumea despre pericolele strazii. Avea in spate clubul “Midnight Racers” (“Alergatorii de la miezul noptii”), creatia lui, in care isi investise timpul si pasiunea. Din pacate, propria inconstienta l-a dus la pieire. Vineri seara, putin dupa miezul noptii, s-a asezat la o linie de start imaginara pe Calea Plevnei din Bucuresti. De obicei el era cel care dadea startul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.