Fundasul echipei Getafe, Cosmin Contra, s-a accidentat din nou, dupa ce a fost lovit, in timpul antrenamentului de marti, la genunchiul stang, acelasi la care a suferit o interventie chirurgicala in luna august, din cauza unei rupturi a ligamentului
Fundasul echipei Getafe, Cosmin Contra, s-a accidentat din nou, dupa ce a fost lovit, in timpul antrenamentului de marti, la genunchiul stang, acelasi la care a suferit o interventie chirurgicala in luna august, din cauza unei rupturi a ligamentului lateral intern, a anuntat cotidianul Marca. START RATAT. Contra nu a disputat niciun meci oficial in sezonul 2007/2008, in urma operatiei de la genunchi, si avea mari sanse sa evolueze in meciul din deplasare cu FC Twente, din Cupa UEFA. Cu putin timp inainte de finalul antrenamentului condus de danezul Michael Laudrup, Contra s-a ciocnit de un coechipier si a ramas intins pe terenul de joc, acuzand o accidentare la genunchiul stang. Vizibil afectat, Contra a parasit antrenamentul insotit de medicul Christopher Oyola si s-a deplasat la un centru medical pentru investigatii. Gravitatea accidentarii si perioada in care Contra ar putea fi indisponibil nu sunt deocamdata cunoscute. PLANURI STRICATE. Accidentarea lui Cosmin Contra il pune in dificultate pe antrenorul Michael Laudrup, deoarece romanul era singurul fundas dreapta disponibil de la Getafe. David Cortes a suferit o leziune puternica la piciorul drept inaintea meciului cu Real Madrid, in locul sau fiind folosit mijlocasul Miguel Pallardo. In urma noii accidentari a lui Contra, Mario Cotelo are cele mai mari sanse sa fie titularizat in meciul cu Twente, din mansa secunda a primului tur al Cupei UEFA. Cosmin Contra a fost inclus de selectionerul Romaniei, Victor Piturca, in lotul pentru meciul cu Olanda, programat la 13 octombrie, in grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008. Al doilea fundas dreapta convocat de Piturca, dintre stranieri, este George Ogararu, de la Ajax Amsterdam.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.