Totusi, credem ca nu este vorba de naivitate ministeriala. Toata lumea a citit sau a ascultat scurta cuvantare a ministrului educatiei, Cristian Adomnitei, cu ocazia festivitatii de deschidere a noului an universitar. Toata lumea a fost surprinsa de
Totusi, credem ca nu este vorba de naivitate ministeriala. Toata lumea a citit sau a ascultat scurta cuvantare a ministrului educatiei, Cristian Adomnitei, cu ocazia festivitatii de deschidere a noului an universitar. Toata lumea a fost surprinsa de replica demnitarului la observatia hotarata a presedintelui Romaniei, potrivit careia diplomele universitare sunt luate pe bani, pe plata. „Exista acte de coruptie, dar nu este o regula, sunt cazuri izolate. Iar despre mica coruptie, adica ce da studentul pentru a trece la un examen, eu sper ca aceasta practica sa nu existe”, a fost reactia lui Adomnitei la Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.