"Am asistat la un meci frumos, bun, de lupta. Am venit sa castigam, echipa a luptat bine cu CFR, care practica un fotbal frumos, de atac si este pe primul loc. Acum, Dinamo a revenit in forta, sunt multumit pentru cum am jucat acasa la prima clasata,
"Am asistat la un meci frumos, bun, de lupta. Am venit sa castigam, echipa a luptat bine cu CFR, care practica un fotbal frumos, de atac si este pe primul loc. Acum, Dinamo a revenit in forta, sunt multumit pentru cum am jucat acasa la prima clasata, suntem pe un drum bun, iar rezultatul este corect. Daca ma intrebati pe mine, Dinamo a pierdut doua puncte", a spus Zenga. Actionarul Vasile Turcu a declarat ca meciul CFR - Dinamo nu va fi niciodata un derby, ci este un semiderby. "Sunt fericit pentru cei de la CFR, pentru public, pentru baza, pentru jucatori, dar sunt departe de nivelul unui club ca Dinamo. In ceea ce priveste arbitrajul, Tudor a fost al 12-lea jucator al celor de la CFR. Daca Muresan spune ca a tinut cu noi, inseamna ca a vazut un alt meci sau nu a fost atent, pentru ca s-a ocupat mai mult de protocol. Anul trecut nu am avut protocol deloc si acum a fost prea atent", a afirmat Turcu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.