Mihaela Radulescu a contestat decizia juriului CNC (Centrul National al Cinematografiei) de a-i respinge propunerea de finantare pentru scenariul filmului ei, "Zara­za".Ea ii acuza pe membrii comisiei de discriminare profesionala: "Din ce
Mihaela Radulescu a contestat decizia juriului CNC (Centrul National al Cinematografiei) de a-i respinge propunerea de finantare pentru scenariul filmului ei, "Zara­za".Ea ii acuza pe membrii comisiei de discriminare profesionala: "Din cel putin doua surse am aflat ca prin­tre membrii juriului se comenta ma­litios pe ideea ca «uite, vrea si Ra­du­leasca sa se faca regizoare»... Asta mi se pare trist, aproa­pe neverosimil pentru vremurile in care traim. Nu res­pingerea scenariului ma intristeaza, ci subtirimea argumentelor, ca sa nu spun abordarea ieftina si barfa, deloc meritorii pentru niste oameni pusi sa se joace cu bugete de stat imense, aliniati in fata intereselor caselor de film care i-au propus in juriu". Po­vestea fimului Mihaelei Ra­dulescu aduce in prim-plan iu­bi­rea dintre o tiganca harazita altuia si un roman celebru si bogat. "Stiu si­gur ca acest scenariu va deveni film, fie ca voi gasi finantare priva­ta, fie ca voi spera intr-o soarta mai buna in fata comisiilor CNC." Intre timp, vedeta Antena 1 isi urmeaza studiile la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, sectia Regie Film "si continuu sa citesc carti de specialitate, pentru ca nu vreau sa ma aflu in treaba facand un film. Vreau sa-l fac corect si, mai ales, vreau sa-l fac pentru public, nu pentru premii". Bu­getul pe care-l solicita Mihaela era de 500.000 mii de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.