Blocul din Zalau, afectat de explozia de acum cåteva saptamani, isca sa se prabuseasca, autoritatile locale intentionand sa demareze cat mai rapid demolarea lui. Desi, ieri, reprezentantii Primariei Zalau au precizat ca operatiunile de demolar
Blocul din Zalau, afectat de explozia de acum cåteva saptamani, isca sa se prabuseasca, autoritatile locale intentionand sa demareze cat mai rapid demolarea lui. Desi, ieri, reprezentantii Primariei Zalau au precizat ca operatiunile de demolare urmau sa aiba loc incepand cu ora 18.00, s-a revenit asupra deciziei. Asta, pentru ca reprezentantii companiei E.ON Gaz Romania au cerut ca blocul cu pricina sa fie consolidat, si nu daramat. Nu inainte ca, la fata locului, sa se mai faca o expertiza.

Potrivit directorului cabinetului prefectului de Salaj, Adrian Sabaceag, Prefectura a primit in cursul zilei de ieri o scrisoare de la cabinetul de avocatura care reprezinta compania E.On Gaz Distributie prin care se cere sa nu se treaca la demolarea blocului, asa cum avea de gand institutia. „E.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.