Un baiat de 12 ani din comuna argeseana Valea Danului s-a spanzurat, duminica seara, dupa ce a aflat ca mama sa intentioneaza sa plece din nou la munca in Italia, el urmand sa ramana singur cu sora si fratele sau. Stefan Ciurea a fost gasit de o vec
Un baiat de 12 ani din comuna argeseana Valea Danului s-a spanzurat, duminica seara, dupa ce a aflat ca mama sa intentioneaza sa plece din nou la munca in Italia, el urmand sa ramana singur cu sora si fratele sau. Stefan Ciurea a fost gasit de o vecina cu o funie in jurul gatului, agatata de creanga unui cires din gradina. Copilul a lasat si un biletel, in care vorbeste ca un om mare.“Imi pare rau ca ne despartim certati. Cu inmormantarea mea nu o sa aveti probleme pentru ca vine omul ala cu banii pe lemne. Sora-mea, tu sa te tii de scoala. Mama, tu sa ai grija de tine ca lumea e rea. Sa aveti grija de catel“, au fost ultimele cuvinte adresate familiei sale de Stefan. Parintii baiatului sunt despartiti de zece ani, iar copilul statea cu mama sa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.