Dupa ce numele sau este din nou vehiculat in legatura cu o revenire pe banca Universitatii, Sorin Cartu, ultimul antrenor care a adus titlul in Banie, in 1991, a declarat ieri ca momentan nu a primit o oferta concreta din partea lui Adrian Mitite
Dupa ce numele sau este din nou vehiculat in legatura cu o revenire pe banca Universitatii, Sorin Cartu, ultimul antrenor care a adus titlul in Banie, in 1991, a declarat ieri ca momentan nu a primit o oferta concreta din partea lui Adrian Mititelu. FERM. Reputatul tehnician a afirmat ca nu se pune deocamdata problema unei reveniri. "N-au fost discutii la modul concret. Asa, prin intermediari, au fost poate unele tatonari. Eu sunt antrenor, sunt disponibil, nu sunt legat printr-un contract de vreun alt club, deci cine vrea sa stea de vorba cu mine o poate face oricand. Ne intalnim, discutam si vedem ce are de oferit fiecare. Momentan insa nu este nimic cert cu Universitatea, dar nu se stie ce poate aduce viitorul", a comentat cu diplomatie "Sorinaccio" ultimele zvonuri. VALOARE. La doua zile dupa ce Adrian Mititelu a dez­valuit ca a primit o oferta pentru vanzarea clubului din partea lui Gabi Popescu, se pare ca si fostul capitan al nationalei Gica Popescu ar fi implicat in aceasta posibila tranzactie. Conform ma­nagerului general Ilie Balaci, oferta de zece milioane de euro este mult prea mica: "Universitatea nu este de vanzare, dar, si daca ar fi, ar costa undeva peste 70 de milioane de euro! Universitatea este un brand si nu poate fi data de pomana. Acum doua luni am avut oferte de 4,5 milioane de euro pe doi jucatori!". In alta ordine de idei, abandonat de salariati, clubul din Banie a ajuns sa dea anunt in ziar pentru ocuparea posturilor de director administrator, director investitii si secretara. Vor puncte Potrivit lui Ilie Balaci, Universitatea va aborda la victorie partida de la Bistrita, contra Gloriei, care va avea loc la finele acestei saptamani. "Vrem sa le aratam ca suntem Universitatea Craiova, ca le suntem superiori. Indiferent de pozitia lor in clasament, Universitatea este peste ei. Ca tot, ca traditie, ca performanta, ca nume", a spus Balaci. In alta ordine de idei, portarul Mircea Bornescu a devenit ieri tata pentru prima oara in viata, dupa ce sotia sa, Elena, a nascut, prin cezariana, un baietel de 3,750 kg si 53 cm, care va fi botezat Nicolas Tudor Gabriel. "Sunt cel mai fericit om din lume. Este primul copil, dar cu siguranta vor mai urma si altii", a declarat ieri goalkeeper-ul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.