Pentru rugbystii romani, Cupa Mondiala s-a incheiat odata cu faza grupelor. Ar fi fost foarte greu sa fie altfel, in acest moment o calificare in sferturile celei mai mari competitii fiind mult peste puterile noastre. Dar nu este mai putin adevarat
Pentru rugbystii romani, Cupa Mondiala s-a incheiat odata cu faza grupelor. Ar fi fost foarte greu sa fie altfel, in acest moment o calificare in sferturile celei mai mari competitii fiind mult peste puterile noastre. Dar nu este mai putin adevarat ca reprezentativa Romaniei ar fi putut sa se bata cu mai mult curaj pentru locul 3 in grupa, care ar fi asigurat calificarea la viitoarea editie a mondialelor. S-a sperat ca odata cu venirea antrenorilor straini, platiti din fondurile venite de la IRB, lucrurile se vor misca.

Bernard Charreyre, Daniel Santamans si Robert Antonin, toti francezi, au venit cu mare entuziasm, anuntand ca vor schimba din temelii sistemul, de la selectie si pregatire pana la alimentatie si somn. Idei generoase, revolutionare, dar la proba finala, meciurile impotriva echipelor mari, lucrurile au ramas cam la fel, pierdem resemnati, rareori onorabil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.