Dupa ce abia saptamana trecuta si-au innoit parcul auto, conducerea Senatului s-a gandit sa isi asigure un transport cel putin la fel de confortabil si pentru perioada de iarna.

Ca atare, in proiectul de buget pe 2008 adoptat ieri de catr
Dupa ce abia saptamana trecuta si-au innoit parcul auto, conducerea Senatului s-a gandit sa isi asigure un transport cel putin la fel de confortabil si pentru perioada de iarna.

Ca atare, in proiectul de buget pe 2008 adoptat ieri de catre Biroul Permanent, s-a "strecurat" o noua suma de bani de peste cinci milioane RON, adica 1,5 milioane euro, destinata, cum alftel?!, achizitionarii de masini noi in anul viitor.


TOT PENTRU SEFI. Culmea este insa alta: noile masini vor fi destinate tot membrilor Biroului Permanent, adica acelorasi beneficiari ai limuzinelor Audi A6 de saptamana trecuta. "Este vorba de cateva masini pentru perioada de iarna pentru membrii Biroului Permanent", ne-au elucidat ieri surse parlamentare destinatia noilor fonduri. Solicitarea, spun sursele citate, se bazeaza pe o informare venita de la Directia de Transporturi a Senatului, care preciza ca actualele patru masini de teren, marca Musso, care deservesc conducerea Senatului nu mai pot fi utilizate ca urmare a depasirii limitelor de kilometri. O decizie in privinta achizitionarii noilor jeep-uri urmeaza sa fie luata insa mai tarziu. De altfel, o garantie certa ca aceste masini vor fi achizitionate este si introducerea in proiectul de buget al Senatului pe 2008 a unor fonduri destinate platirii taxei de prima inmatriculare pentru aceste noi autoturisme care urmeaza a fi achizitionate. Cert este ca, din totalul de aproximativ 37 milioane de euro, cat este bugetul Senatului pentru anul viitor, aproape doua milioane sunt destinate noilor achizitii pe patru roti si platii asigurarii acestora si a celorlalte taxe aferente.


MASINI NOI. Prima transa din cele 41 de limuzine achizitionate de catre conducerea Senatului in vara acestui an a sosit saptamana trecuta si s-au platit peste 1,5 milioane de euro. Este vorba de cele 20 de masini Audi A6 care vor fi folosite de catre membrii Biroului Permanent si de catre liderii de grup, restul de 21 de Volkswagen Passat pentru presedintii comisiilor parlamentare avand termenul de livrare pana la sfarsitul acestui an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.