Guvernantii au descoperit, se pare, de ce invatamantul merge prost. Pentru ca lipsesc computerele. Copiii romani nu mai ating performante pentru ca nu au laptopuri. Si atunci, musai, trebuie sa le achizitionam. Premierul Tariceanu si-a declarat ieri
Guvernantii au descoperit, se pare, de ce invatamantul merge prost. Pentru ca lipsesc computerele. Copiii romani nu mai ating performante pentru ca nu au laptopuri. Si atunci, musai, trebuie sa le achizitionam. Premierul Tariceanu si-a declarat ieri intentia de a face presiuni pe Ministerul Educatiei pentru urgentarea licitatiei de cumparare a calculatoarelor. Astfel, programul „un laptop pentru fiecare elev si cadru didactic din invatamantul preuniversitar“ va fi operabil chiar din 2008. Din acel moment, toate scolile care stau sa se prabuseasca din indolenta autoritatilor vor inflori. Din acel moment, lehamitea profesorilor manjiti cu salarii umilitoare se va transforma in pasiune, iar elevii ne vor uimi cu rezultatele lor de exceptie. Dar ce inseamna computerul pentru adolescentii de astazi?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.