In incercarea de a trece peste sentimentul de stanjeneala oferit de prezenta solitara pe soselele patriei, Bugatti-ul Veyron coupe apartinand lui Costel Casuneanu este gata sa primeasca, cu turatia la maxim, un frate, sau o sora - cum s-or consider
In incercarea de a trece peste sentimentul de stanjeneala oferit de prezenta solitara pe soselele patriei, Bugatti-ul Veyron coupe apartinand lui Costel Casuneanu este gata sa primeasca, cu turatia la maxim, un frate, sau o sora - cum s-or considera masinile intre ele.

Site-ul Autovit gazduieste o oferta de zile mari. De la dorinta la realitate fiind un singur pas, puteti deveni fericitul proprietar al masinii mentionate mai sus, chiar daca unii carcotasi ar comenta ca starea de beatitudine ar deriva din cele biblice. Numa sa-ti doresti!

Cu numai 1,6 milioane de euro veti primi certificatul de proprietate a 7,993 cmc, care garanteaza ca o herghelie de 1001 de cai va sta la piciorul dumneavoastra, cu mentiunea ca vor trebui adapati cu 30-32 de litri de benzina. Da' mai conteaza un detaliu asa minor atunci cand ochii lentilei aparatului radar si ai politistilor cei are in dotare se vor uita lung dupa cei 407 km/h ce va vor indeparta de ei?.

Actele de admiratie ale rau-voitorilor sau ale invidiosilor vecini de bloc, chiar si cele ale indragostitilor dornici sa-si imortalizeze sentimentele adanc in vopsea, vor fi descurajate de prezenta alarmei din dotare, care va tipa ca din gura de sarpe la orice tentativa de disolutie a autoritatii dvs de proprietar Bugatti .

Actualmente bolidul, ce s-a expus autostrazilor numai 2 km, la data nasterii figurand anul curent, salasuieste pe taram belgian, flamandul sau valonul sau posesor fiind gata sa incite nerabdarea dvs la numai 10 zile de asteptare.

In cazul in care va despartiti cu greu de bani, sau comentand rautacios, nu-i aveti, sare-n ajutor leasingul, rata, transpusa in speculatii imobiliare - o garsoniera (36.000 euro). Si, ca veni vorba de imobiliare, primul ofertant incearca un barter, oferind la schimb un teren in Bucuresti. Sa fie oare tot din cele ce apartineau Armatei?

Va uram shopping placut!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.