Desi s-a intalnit luni seara cu Cosmin Olaroiu, finanta­torul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri ca antrenorul italian Massimo Pedrazzini va ramane pe banca tehnica a Stelei indiferent de rezulta­tul meciului de aseara cu Arse
Desi s-a intalnit luni seara cu Cosmin Olaroiu, finanta­torul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri ca antrenorul italian Massimo Pedrazzini va ramane pe banca tehnica a Stelei indiferent de rezulta­tul meciului de aseara cu Arsenal. Este pentru a doua oara, intr-un timp extrem de scurt, cand patronul il confirma pe Pedrazzini, dupa remiza de la Arad. NEGARE. "Nu am discu­tat nici un cuvintel cu Ola­roiu despre o posibila revenire in Ghencea, pentru ca Steaua are antrenor. Proba­bil ca Pedrazzini va deveni cam­pion de toamna si poate chiar campion la finalul se­zonului", a declarat Becali dupa intalnirea de taina cu Ola­roiu. Tehnicianul a revenit luni seara in Romania din Ara­bia Saudita, avand programat urmatorul meci cu actuala sa echipa, Al Hilal, abia la 18 octombrie. "Vra­jea­la. Nu se pune problema de asa ceva. Eu am un contract ferm cu Al Hilal, care nu are clau­za de reziliere si deci nu poa­te fi anulat. Mai mult, nici ara­bii nu vor sa-mi dea drumul, iar suporterii ma iubesc. Chiar si dupa ce echipa a fost eliminata din Liga Campio­nilor Asiei m-au incurajat. Nu am nici o problema la Al Hilal, am avut un ghinion fantastic cu eliminarea", a spus Ola­roiu. Avem urmatorul joc la 18 octombrie, asa ca le-am dat trei zile libere fotbalistilor mei si am dat o fuga pana acasa. Am niste probleme personale de rezolvat aici. Mai de mult am facut o operatie den­tara care acum trebuie fi­nalizata", a mai tinut sa preci­zeze fostul antrenor stelist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.