Tehnicianul care a scos  un proaspat campion continental la box a primit doar 600 de euro in sase luni!

Titlul european obtinut de Sorin Tanasie, la finele saptamanii trecute, in Spania, a fost apreciat de intreaga lume sportiva din
Tehnicianul care a scos un proaspat campion continental la box a primit doar 600 de euro in sase luni!

Titlul european obtinut de Sorin Tanasie, la finele saptamanii trecute, in Spania, a fost apreciat de intreaga lume sportiva din Romania. Desi s-a pregatit o scurta perioada cu Leonard Doroftei, managerul “Panterei”, Fanel Trandafir, a apelat, din luna iunie, la tehnicianul care l-a format, Vasile Fantana. “Nu pot sa va spun prea multe. Stiu doar ca, dupa gala de la Constanta, managerul lui Sorin m-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa il antrenez din nou pe Tanasie. Oricum, el se antrena de ceva timp cu fostul lui profesor, Buzdugeanu. In rest, nu cunosc alte amanunte”, a comentat tehnicianul craiovean. Despre meciul de la Valencia, Fantana s-a aratat placut surprins de modul in care s-a prezentat elevul sau: “Normal ca ma gandeam ca va castiga titlul european, insa mi-a fost foarte teama de arbitri, dat fiind faptul ca se boxa la spaniol acasa. Stiti cum se spune, acasa si peretii sunt cu tine”. Totodata, antrenorul de la CSM Cra iova a dezvaluit faptul ca asteapta sa revada caseta confruntarii: „Am inteles ca Sport.ro va transmite din nou meciul inregistrat. Abia astept! Sa stau si eu acasa linistit si sa vad cum a boxat Sorin”. Despre viitor nu se cunosc prea multe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.