O femeie de 51 de ani din Brazilia a nascut doi gemeni. Tatal este propriul ei ginere, iar copiii ii sunt nepoti. Femeia a accceptat sa poarte ea sarcina, din cauza ca fata ei nu putea ramane insarcinata pentru ca avea probleme la uter. Rozinete Pal
O femeie de 51 de ani din Brazilia a nascut doi gemeni. Tatal este propriul ei ginere, iar copiii ii sunt nepoti. Femeia a accceptat sa poarte ea sarcina, din cauza ca fata ei nu putea ramane insarcinata pentru ca avea probleme la uter. Rozinete Palmeira a nascut pe cei doi gemeni la spitalul Santa Joana din orasul Recife (N-E Braziliei), prin cezariana si dupa 38 de saptamani de sarcina. Presa nationala si internationala a acordat un foarte mare interes acestui subiect. Palmeira, care lucreaza ca reprezentant medical, deja avea trei copii si un nepot. Acum a nascut cei doi gemeni ai fetei sale, Antonio Bento si Victor Gabriel, si are trei copii si trei nepoti. Datorita fertilizarii in vitro, cei doi gemeni au putut sa vada lumina zilei, dar si cea produsa de flash-urile numeroaselor aparate de fotografiat. Antonio are o greutate de 2, 41 kg si o inaltime de 46 cm, iar fratele sau geaman, Victor, are 2,93 kg si o inaltime de 47,5 cm. In timp ce Rozinete si fiica sa se imbratisau emotionate, ginerele si sotul sau sarbatoreau fericitul eveniment. Legea din Brazilia prevede numai rudelor de gradul intai sau doi sa faca acest lucru. Claudia, fiica Rozinetei, a in cercat numeroase metode de fertilizare si inseminare, dar fara rezultat. Nu mai avea nicio sora, ceea ce a determinat-o sa ceara ajutorul mamei sale.


Copiii care au frati mai mari sunt mai agresivi

Copiii care au frati mai in varsta decat ei tind sa devina mai agresivi decat cei care au surori mai mari. Poate ca multi parinti stiu asta deja, dar acum faptul este demonstrat stiintific.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.