Nu exista om care sa nu treaca macar "O data-n viata" prin momente inedite. In cei opt ani de emisiuni realizate in direct, Iuliana Tudor a avut parte din plin de astfel de aventuri.


 Jurnalul National: De cand ai carnet s
Nu exista om care sa nu treaca macar "O data-n viata" prin momente inedite. In cei opt ani de emisiuni realizate in direct, Iuliana Tudor a avut parte din plin de astfel de aventuri.


 Jurnalul National: De cand ai carnet si cate accidente ai provocat?Iuliana Tudor: Din 1996. Am avut un singur accident, produs nu din vina mea. Un sofer care nu a acordat prioritate m-a izbit in plin lateral dreapta in Piata Victoriei. Mergeam la concertul prilejuit de Ziua Romaniei la Sala Palatului. A trebuit sa-mi revin in cateva minute si sa urc pe scena ca si cand nimic nu s-a intamplat.


Ce crema folosesti pentru ridurile pe care ti le-au provocat cei opt ani de "in direct"?O crema cu ingrediente sigure: opt ore de somn obligatoriu, hrana sanatoasa si la ore fixe, dragoste, multa dragoste, si sentimentul ca nu muncesc, ci traiesc o poveste fara sfarsit... in direct.


Crezi in proverbul "Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba"? Mai ales ca tu tocmai ti-ai schimbat culoarea parului...Da. Am fost convinsa cu greu sa ma vopsesc de Cristi Pascu, cel care se ocupa de imaginea mea. Asta cu naravul o stiu cel mai bine oamenii din jurul meu... dar "O data-n viata" poate fi si altfel.


Muzica populara te-a obligat sa-ti iei stilist?
Nu m-a obligat, insa, fiind o persoana publica, trebuie sa am grija de imaginea mea. In consecinta, m-am inconjurat de profesionisti, care stiu mai bine cum trebuie sa arat.


Cat esti de populara? Atat cat considera oamenii ca sunt.


Sotul tau este mai fericit acum, cand nu mai lucrezi in deplasare si stai mai mult la Tudor Vornicu (in studio)?Chiar zilele astea imi spunea ca asteptarile lui s-au naruit. Desi sunt in Bucuresti, stau in TVR si 12 ore, asa ca era mai bine cand ma stia plecata in deplasare si revenind intr-o anumita zi. Mizez insa pe intelegerea lui, ca si pana acum!


Cate perechi de pantofi ai stricat pe ulitele satelor? Cine ti-a decontat "pagubele"?Nenumarate! Eu si TVR.


Cine te-a convins ca ai voce?Mama, pe la 4-5 ani.  


Cand ne vei anunta ca iti lansezi un CD?Anul viitor!


Cand ai inceput sa nu mai crezi in zane?N-am crezut niciodata in zane. Doar in Dumnezeu!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.