Site-ul oficial al echipei germane 1.FC Nurnberg, fcn.de, a facut o scurta prezentare a orasului Bucuresti, acolo unde formatia bavareza va intalni pe Rapid, in mansa secunda a primului tur al Cupei UEFA, spunand despre acesta ca este o "capitala a t
Site-ul oficial al echipei germane 1.FC Nurnberg, fcn.de, a facut o scurta prezentare a orasului Bucuresti, acolo unde formatia bavareza va intalni pe Rapid, in mansa secunda a primului tur al Cupei UEFA, spunand despre acesta ca este o "capitala a teatrelor".

"Orasul impresioneaza prin dimensiunile structurale - dupa cel de-al II-lea Razboi Mondial a inceput dezvoltarea socialista a orasului pe o suprafata de aproximativ 21.700 de hectare, dar si prin multitudinea de obiective turistice.
De exemplu, Palatul Parlamentului, este dupa Pentagon, cea de-a doua cladire ca dimensiuni din lume. Bucurestiul este un oras «foarte cultural», iar titlul de «Capitala a teatrelor» nu a fost spus in van. De asemenea, cine va dori sa viziteze muzee sau biserici o poate face aici", se arata pe site-ul mentionat, care a prezentat si legenda infiintarii orasului Bucuresti la 1459, de catre ciobanul Bucur.

Germanii considera ca Bucurestiul are o retea de transport buna: "Orasul Bucuresti sau micul Paris, asa cum era numit in vremurile de demult, are o retea de transport buna. Reteaua de autobuze este bine dezvoltata".

Suporterii germani care vor veni la meci sunt sfatuiti sa se astepte la o atmosfera incinsa din partea fanilor romani. "Suporterii ar trebui sa se adapteze la o atmosfera incinsa. In tribunele stadionului «Giulesti - Valentin Stanescu», pot intra 19.100 de spectatori, dar din cauza lucrarilor de consolidare, in prezent, capacitatea acestuia e de doar 11.000 de locuri", a adaugat fcn.de.Apel: Va rugam nu comentati! Ii treziti din vise!Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.