Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, isi va lansa oficial cartierul de vile la Tirgul Imobiliar din aceasta saptamina.Dumitru Dragomir - inca un
om de fotbal care
investeste in imobiliare Peste 100 de proiecte imobiliare vor fi expuse la Tirgul Imobiliar National TIMON, care se va desfasura in perioada 3-7 octombrie la World Trade Center. Vor avea standuri 40 de dezvoltatori si promotori imobiliari. Cele 100 de proiecte cuprind peste 20.000 de locuinte, de la apartamente la locuinte de vacanta. Proiectele acopera toate zonele Capitalei, precum si localitati ca Baia Mare, Costinesti, Sinaia, Saturn, Bran, Galati, Iasi etc. Tirgul reuneste atit proiecte accesibile, cu apartamente cu preturi incepind de la 32.900 plus TVA, cit si proiecte de lux cu vile sau apartamente de peste un milion de euro. Cea mai ieftina locuinta expusa la Tirg se construieste in Costinesti si va fi obiectul unei promotii doar pe perioada Tirgului, la un pret de 27.000 de euro. Pretul pe metrul patrat al locuintelor variaza de la 768 de euro/mpc, cu TVA inclus, pina la 1.595 de euro/mpc. In prima zi de expozitie vor fi lansate cinci proiecte rezidentiale noi cu peste 1.000 de unitati locative. Printre acestea se numara si investitiile realizate de Dumitru Dragomir: ansamblul de vile Crystal Palace, construit in Pipera, dar si un ansamblu cu apartamente care se va ridica in zona Sebastian. Conform organizatorilor, vor fi prezentate in premiera mai multe proiecte, printre care: Pipera City Lights, Lac de nuferi (in Chitila), Residence View Costinesti, Primavara Residential, situat in zona prelungirea Ghencea, Upground (in zona Lacul Tei), Vivenda, Scrovistea Dream, Golden House Giulesti, Grenn Park Iasi, Bragadiru Lake.

Ponderea blocurilor in cadrul noilor ansambluri rezidentiale a crescut, iar organizatorii apreciaza ca acest trend se va mentine si la editiile urmatoare. „Au aparut foarte multe proiecte cu blocuri, fiind toamna cu cea mai accentuata explozie imobiliara. Este foarte clar ca sintem la mijlocul boomului si vom asista la proiecte din ce in e mai accesibile. In doi-trei ani vom asista la prabusirea preturilor imobilelor vechi", spune Vlad Vlasceanu, director TIMON.

Program si promotii Tirgul se va desfasura intre 3 si 7 octombrie la World Trade Center Bucuresti. Este deschis publicului larg intre orele 10-19. Conform organizatorilor, cei care vor achizitiona un apartament pe perioada Tirgului vor beneficia de diverse promotii: unii dezvoltatori ofera facilitati financiare, altii ofera mobila sau aparate de aer conditionat acordate gratuit.

Vezi mai multe despre oferta de blocuri noi pe www.cotidianul.ro/select